pondělí 10. srpna 2015

Projekt SPOLEČNĚ

Vážení a milí návštěvníci mého pracovního blogu, 
s potěšením oznamuji, že se Thomayerova nemocnice zapojila do řešení grantového projektu Together - Společně, spolu s Dánském, Velkou Británií, Španělskem a Bulharskem. Smyslem projektu je zjistit současný stav povědomí o zdravé výživě a životním stylu u těhotných a kojících maminek. Cílovou skupinou jsou maminky z Prahy a okolí, všeho věku, všech národnostních i sociálních skupin.   

Během následujícího roku plánujeme v rámci projektu řadu společných volně přístupných aktivit, o kterých Vás budu průběžně informovat. Prvním z aktivit je průzkum současného stavu formou dotazníku. Pokud jste v této chvíli těhotná nebo po porodu (kojící i nekojící), moc prosím o laskavé vyplnění dotazníku na níže uvedeném odkazu. Dotazník by Vám neměl zabrat více než 15 minut. Stejně tak, pokud máte ve svém okolí maminku, která by mohla výše uvedené podmínky splňovat, prosím o předání odkazu. A pokud Vám nebude vadit odkaz dále sdílet prostřednictvím svých sociálních sítí, budu Vám nesmírně vděčná!

Další plánovanou aktivitou je diskusní skupina s organizátorkou projektu, paní Debbie Smith (bude tlumočeno do češtiny, nebojte! :) ). Plánovaná je na pondělí 21.9.2015 a za tímto účelem sháníme skupinky těhotných maminek, maminek po porodu (kojících i nekojících) a dalších, kteří se tyto maminky starají (nejen lékaři a zdravotní sestřičky, ale také sociální pracovníky, laktační poradkyně, zaměstnance mateřských centrech, specialistky na cvičení těhotných, nutricionisty zabývající se právě výživou těhotných a kojících žen atd.). Prosím, pokud do některé z těchto skupin spadáte, nebo znáte vhodnou osobu ze svého okolí, určitě mi napište na níže uvedenou mailovou adresu. Pro aktivní účastníky diskusní skupinky jsou připraveny drobné pozornosti :)

Velice Vám děkuji předem za spolupráci a těším se setkání při některé z plánovaných aktivit. 


Pokyny k vyplnění dotazníku: 
- vyberte stát a jazyk
- zaregistrujte svou mailovou adresu (adresa je použita výhradně pro evidenci vyplněných dotazníků! Nebudou Vám na ni chodit žádná komerční sdělení!)
- na uvedenou mailovou adresu Vám přijde odkaz s dotazníkem k vyplnění

V případě jakýchkoli dotazů či potíží mě neváhejte kontaktovat na mailové adrese "jitka (tecka) tomesova (zavinac) gmail atd." :)

Žádné komentáře:

Okomentovat